פסטה בהרבה טעמים צבעים וצורות בתבשיל כרובית כרוב סלרי בצל מקורמל בניחוח אורגנו צמחוני

פסטה בהרבה טעמים צבעים וצורות בתבשיל כרובית כרוב סלרי בצל מקורמל בניחוח אורגנו צמחוני:
לבשל חבילת פסטה בהרבה טעמים צבעים וצורות(אני קניתי באיטליה יש בארץ)לסנן,
להכין את התבשיל:לחלוט במים רותחים עם מעט מלח הימלייה במשך 6 דקות כרובית קטנה מפורקת לפרחים קטנים לסנן,
להכניס לסוטאג 4 בצלים מקורמלים כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית אבקת אורגנו חצי כפית מלח הימלייה,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף כוס גבעולי סלרים חתוכים דקדק חצי כרוב ירוק ברצועות בינוניות לאדות בתערובת 5 דקות,
להוסיף את פרחי הכרובית לאדות בתערובת 5 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 12 דקות,
להוסיף את הפסטה לערבב לבשל על אש קטנה 4 דקות ובתאבון.

 

פסטה בהרבה טעמים צבעים וצורות בתבשיל כרובית כרוב סלרי בצל מקורמל

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ