כדורי שוקולד טבעוניים ללא גלוטן בציפוי קוקוס וסוכריות צבעוניות:
לרסק לפירורים גדולים 400 גרם פתי בר ללא גלוטן בטעם שוקו,
להכניס לקערת ערבוב להוסיף 75 גרם נטורינה ו75 גרם שוקולד מריר 60% כפית תמצית ווניל איכותית וכפית נס קפה מומסים במיקרו חצי כוס אבקת סוכר 5 כפות קקאו חצי כוס חלב שקדים,
לערבב לעיסה אחידה אם יבש להוסיף מעט חלב שקדים,
ליצור כדורים בגודל 3 ס״מ,
לצפות בציפויים אהובים קוקוס סוכריות צבעוניות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>