קרפלך תפו״א(כיסונים)בתבשיל ריבת בצל ותיבולית עישבי תיבול צמחוני

מיני בטטות אפויות בתנור מוקפאות לפני בפריזר(שיטה סינית)בניחוח תימין טבעוני ללא גלוטן:
מקרצפים ומנקים את הבטטות היטב ומכניסים למקפיא לשעה-שעתיים
עד שהן קופאות,
מחממים תנור ל-230 מעלות,
מסדרים את הבטטות על נייר אפייה בתבנית אפייה מפזרים ענפי תימין ,
((אין צורך לחורר אותן ולא להוסיף מלח ואו שומן
אופים וצולים את הבטטות בתנור בערך 40 דקות(בדיקת מוכנות עם קיסם,
ואו עד שעה לבטטות גדולות,
כשיופיעו כתמים כהים על הבטטות המשמעות היא שהסוכרים התקרמלו,
מגישים זוללים נהנים ובתאבון.
(ההקפאה גורמת למים בבטטה להתאדות לאחר האפייה ומייבשת אותה למרקם מיוחד)

 

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ