מיני מלפפונים כבושים במלח פיקנטיים בטעם של פעם ביתי מבית סבתה לולה טבעוני ללא גלוטן:
להמיס בקערה ליטר ורבע מים עם 2 וחצי כפות מלח להוסיף חצי כפית צילי יבש גרוס,
לקחת 1 וחצי ק״ג מיני מלפפונים קשים וטריים(לא מהאריזות על הקלקר)לשטוף במים קרים,
לעקר צנצנת עם כוס מים רותחים בסיבוב בכל הצנצנת לשפוך,
לסדר בתחתית הצנצנת רבע חבילת שמיר 6 שיני שום חצויות 4 עלי דפנה 6 גרגירי פלפל אנגלי,
לסדר בצפיפות את המלפפונים,
להניח מעל 3 עלי דפנה 6 שיני שום חצויות 6 גרגירי פלפל אנגלי ומעל רבע חבילת שמיר למניעת מגע המלפפונים עם האויר,
למזוג את המשרה עד מעל לגובה השמיר,
להניח בשמש הביתית ל5 ימים(בתוך הבית) להעביר למקרר ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>