3 ביצים גודל L
כף חמאה
קורט מלח
קוביות גבינה שאוהבים לדוגמא: בולגרית / מוצרלה / צפתית
עגבניות שרי חתוכות לרבעים
מעט פטרוזיליה קצוצה
*** מכינים מילוי בכמות שתספיק לרבע כוס עבור מילוי + מעט לפיזור מעל האומלט לפני ההגשה
אופן ההכנה:
טורפים את הביצים בקערית עם המלח
מחממים מחבת טפלון, מוסיפים את החמאה ומחכים עז שהיא נמסה ומתחילה להזהיב מעט
מוסיפים את הביצים ומטלטלים את המחבת מצד לצד עד הביצים יכסו את שטח המחבת
לאחר הביצים התבשלו וכבר לא במצב של ביצה חיה מוסיפים את המילוי בחצי אחד של האומלט וכם מרית מתאימה מקפלים את החצי השני מעל המילוי
מחכים כ10 שניות ואז הופכים עד הצד השני
לאחר כ10 שניות מוציאים לצלחת הגשה ומפזרים מעל את תערובת המילוי ששמרנו בצד
מגישים מיד
בתיאבון
המלצה - אתר ההמלצות של ישראל
מעוניינים לפרסם מאמר באתר המלצה ?
שלחו מייל ל info@hamlatza.co.il ונחזור אליכם בהקדם
נושאים נוספים באתר "המלצה" שאולי יעניינו אתכם:
|
|