ממרח שעועית בובס(לימה)עם טחינה(החומוס של הרומנים)משודרג מבית סבתה אסתר טבעוני ללא גלוטן,
להשרות 600 ג"ר שעועית לימה(בובס)עם כפית סודה לשתייה ל12 שעות לסנן,
לבשל עם מים חדשים וחצי כפית סודה לשתייה עד רכות(לכפות את הקצף בבישול אם רוצים כריים נקיים),
לשמור כוס ממי הבישול לסנן ולצנן,
להעביר למעבד מזון להוסיף 4 כפות מיץ לימון 3 כפות שמן זית לטחון למשחה חלקה,
להעביר לקערת ערבוב להוסיף כפית מלח הימליה חצי כפית פלפל שחור גרוס 4 שיני שום כתוש רבע כפית כמון לערבב לתערובת אחידה,
להוסיף כוס וחצי טחינה גולמית לערבב לממרח אחיד,(אם סמיך להוסיף מעט ממי הבישול)לתקן טעמים מלח לימון ושום,
לקשט עם בצל מקורמל ואו מטוגן ובתאבון,
(מעדן עשיר בחלבון וסידן)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>