פירה תפו״א עם בצל מקורמל בניחוח אבקות עשבי תיבול טבעוני ללא גלוטן

פירה תפו״א עם בצל מקורמל בניחוח אבקות עשבי תיבול טבעוני ללא גלוטן:
לבשל 2 ק"ג תפו"א בקוביות עם כפית מלח הימליה וכף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)(התבלינים נספגים בתפו״א),
לבשל עד רכות לסנן מנוזלים ליבש על האש 3 דקות,
להכין פירה חלק(אני הכנתי במכשיר מעיכה ידני לפירה החורים הקטנים ביותר),
להוסיף לפירה 5 בצלים מקורמלים כפית אבקת מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית
מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס מלח הימליה לפי הטעם,
לערבב לתערובת אחידה ובתאבון.
(כמובן אפשר להקטין כמויות של תפו״א והתבלינים)

 

פירה תפו״א עם בצל מקורמל

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

לחצו כאן לצפיה בבלוג המתכונים באתר המלצה >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר