סלט כרוב סגול עם מיונז קל בתחמיץ צמחוני ללא גלוטן:
לקחת כרוב סגול בינוני של 1 ק״ג,
לחתוך ואו לקצוץ דק להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף כף סוכר וכפית שטוחה של מלח הימליה לערבב תוך כדאי קיבצוץ(מעיכה של הכרוב עם הסוכר והמלח)במשך כמה דקות,
להוסיף 3 כפות חומץ 2 כפות מיץ לימון ו 5 כפות מיונז קל,
לערבב להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>