שניצל מפילה עוף בציפוי שבבי תפו״א בניחוח פסטו ללא גלוטן:
לקחת 1 ק״ג פילה עוף(20 יחידות)להניח על קרש חיתוך,
לתבל משני הצדדים עם פלפל שחור גרוס אבקת שום ומלח הימליה,
לערבב בצלחת עמוקה 2 ביצים עם כף פסטו ובצלחת שנייה למלא שבבי תפו״א,
לטבול בביצה ואחר לצפות עם שבבי תפו״א,
לחמם שמן חצי עמוק בסוטאג,
לטגן משני הצדדים להעביר לנייר סופג ובתאבון,
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>