שקשוקה ברוטב עגבניות בסיסי משודרג למאפים תבשילים סלטים מרקים פיצות ופסטות צמחוני ללא גלוטן:
לרוטב:לקחת 6 ק״ג עגבניות תמר גדולות(5 ק״ג לאחר חיתוך וניקוי),
לחתוך טבעת ליד חיבור הגבעול לחתוך לחצי לחתוך את החלק הלבן הקשה לחתוך כל עגבנייה ל8 קוביות להכניס לקערה,
לטחון דקדק במעבד מזון(בארבעה סבבים)את העגבניות,
לקרמל 8 בצלים,
להוסיף 75 גרם שום כתוש 5 כפות סוכר 3 כפות מלח הימלייה 2 כפות פלפל שחור גרוס 1 ק״ג רסק עגבניות,
לטגן לפתיחת טעמים 5 דקות,
להוסיף 1 ליטר מים להרתיח,
להוסיף 5 כפות פפריקה לערבב,
להוסיף לתערובת להרתיח,
להעביר לאש קטנה לבשל שעתיים לקרר,
להעביר לקופסאות אכסון של ליטר וחצי ליטר להקפיא.
להפשיר מתי שרוצים להוסיף תבלינים לפי המתכון המיועד(בזילקום ואו תימין ואו אורגנו ואו זעתר ומה שאוהבים),
(מתאים למאפים תבשילים סלטים מרקים פיצות ופסטות)
להפשיר 1 ליטר רוטב להוסיף חצי כפית אבקת אורגנו להרתיח,
להוסיף 7 ביצים לבשל עד מידת הקשיות הרצויה ובתאבון.
(כמובן אפשר להקטין כמויות)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>