שוקיות כנפי עוף בתנור עם תיבול מתקתק פיקנטי בתנור ללא גלוטן,�לקחת 2 ק״ג שוקיות כנפי עוף לנקות,�לערבב בקערת ערבוב 8 כפות שמן זית 5 כפית סילן 4 כפות רוטב צילי מתוק 4 כפות רוטב סויה,
להוסיף חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימליה 2 כפות פפריקה 3 כפות שום כתוש לערבב לתערובת אחידה,�להכניס את השוקיות לערבב לציפוי מלא להשרות לילה במקרר,�להניח בתבנית אפייה לכסות עם נייר כסף,�להכניס לתנור חם על 180 מעלות לאפות שעה ורבע,
להוריד את נייר הכסף להעלות את החום ל 200 מעלות טורבו לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.