בייגלה ירושלמי עם שומשום

בייגלה ירושלמי עם שומשום:
להכניס לקערת המיקסר 150 מ״ל מים חמימים כף שמרים יבשים כף וחצי סילן חצי כף מלח,
להוסיף חצי ק״ג קמח להתחיל לערבב במהירות איטית להוסיף שמינית כוס שמן זית להגביר למהירות בינונית,
להוסיף עוד 150 מ״ל מים חמימים לערבב(ללוש)10 דקות,
להעביר לקערה משומנת במעט שמן זית לעגל לכדור לצפות מסביב עם השמן,
לכסות את הקערה להתפיח במקום חמים שעה וחצי,
להוציא אויר לרדד לגליל עבה לחלק לשמונה חלקים לקדרר לכדורים,
לתת לתפוח עשרים דקות,
להכניס אצבע במרכז הכדור לעשות חור ולמתוח לקוטר והצורה הרצויה,
לרסס עם שפריצר(מרסס)מעט מים לצפות בשומשום(שמפוזר על צלחת),
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות,
לאפות 15-20 דקות עד הזהבה יפה ובתאבון.
(להגיש עם זעתר ולבנה)

 

בייגלה ירושלמי עם שומשום

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ