קרוטונים מבייגלה ירושלמי עם חמאת שמן זית מתובלת באורגנו:
לקחת בייגלה ירושלמי מיום קודם לחתוך לרוחב ולחתוך לקוביות קטנות(מתכון אצלי בבלוג),
להמיס במחבת 2 כפות חמאת שמן זית מתובלת(מתכון אצלי בבלוג),
להכניס את קוביות הבייגלה להמליח לטגן עד הזהבה יפה(ניתן לחתוך לרוחב למרוח את החמאה לחתוך לקוביות ולאפות בתנור ב 180 מעלות עד הזהבה),
להעביר לנייר סופג לקרר ובתאבון.
(מתאים למרקים סלטים וסתם לנשנוש)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.