גבינת קשיו ביתית בניחוח אורגנו טבעוני ללא גלוטן:
להשרות במים 300 גרם אגוזי קשיו לא קלויים ל 5 שעות לסנן,
להכניס לבלנדר ואו מעבד מזון,
להוסיף 150 מ״ל מים 30 מ״ל מיץ לימון טבעי 2 כפות שמן זית כפית מלח הימליה עלי אורגנו מ 4 גבעולים,
לטחון למחית חלקה,
להניח על חיתול על מסננת מעל סיר לתת לנוזלים לרדת כמה שעות במקרר עד מידה הרכות הרצויה,
להעביר לכלי אכסון למקרר ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.