תפו״א מעוכים(קווץ)בתנור בתיבול מלח רוזמרין טבעוני ללא גלוטן:
לבשל 8 תפו״א בינוניים עם כף מלח רוזמרין עד רכות לסנן(מתכון למלח רוזמרין אצלי בבלוג),
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
לתת מכות קלות עם ספל לכל תפו״א למעיכה לחצי מגובה תפו״א,
למרוח עם מברשת שמן זית לפזר מעל מלח רוזמרין,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות בתוכנית טורבו,
לאפות עד הזהבה יפה וקריספיות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.