פסטה עניבות פרפר מטוגנות עם אורז בסמטי ובצל מקורמל טבעוני:
לקחת מחבת נון סטיק להוסיף 2 כפות שמן וכוס פסטה עניבות לטגן להזהבת הפסטה,
לקחת כלי פיירקס עם מכסה 2 וחצי ליטר להכניס כוס אורז בסמטי את הפסטה וחצי כפית מלח הימליה לערבב,
להוסיף 3 וחצי כוסות מים רותחים לערבב,
להכניס למיקרו ל 16 דקות,
להוסיף כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימליה לערבב,
להוסיף 4 בצלים מקורמלים לערבב,
להכניס חזרה למיקרו ל 4 דקות לערבב ובתאבון.
(יוצא מעדן מיוחד)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.