קרפלך(כסונים)במילוי תפו״א בציפוי בצל מקורמל וכרוב כבוש צמחוני:
להכניס לסוטאג כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)שליש כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימליה 4 בצלים מקורמלים,
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף חצי קופסת כרוב כבוש שטופה ומסוננת קצוצה דק,
לאדות בתערובת 5 דקות,
להוסיף חצי כוס מים לבשל על אש קטנה 6 דקות,
להרתיח סיר מים גדול עם חצי כפית מלח הימליה להכניס את הכיסונים הקפואים לערבב,
להרתיח שנית ולאחר שהכיסונים צפים 6 דקות לסנן,
להעביר לתערובת הבצל כרוב לערבב 4 דקות על אש קטנה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.