מלפפונים(דקים טריים וקשים)כבושים(חומץ)ביתיים בטעם של פעם בסיגנון רומני מבית סבתה אסתר טבעוני ללא גלו

מלפפונים(דקים טריים וקשים)כבושים(חומץ)ביתיים בטעם של פעם בסיגנון רומני מבית סבתה אסתר טבעוני ללא גלוטן:
לקנות 3 ק״ג מלפפונים(בעובי אצבע אני קניתי בשוק ברחובות)חייבים להיות טריים לא מאריזות עטופות בניילון,
לשטוף ולנקות במים קרים,
להכין משרה:4 כוסות מים כוס ורבע חומץ 3 כפות מלח כף סוכר לערבב להמסת המלח והסוכר,
לעקר 2 צנצנות בגודל 2 וחצי ליטר עם כוס מים רותחים שעוברים בכל הצנצנת לשפוך,
לקחת רבע חבילת שמיר 3 גבעולי סלרי צעיר(עם העלים)1 וחצי שיני שום סולו(שום של שן אחת)(6 שיני שום רגיל)חתוכות לפרוסות דקות 3 עלי דפנה ו 10 זרעי פלפל אנגלי,
להניח בתחתית הצנצנת,
למלא את המלפפונים הכי צפוף שאפשר,
להניח מעל את מה שיש בתחתית הצנצנת,
למלא את המשרה עד מעל עשבי התיבול לסגור עם המכסה,
אם חסר משרה להכין באותו היחס,
להניח בשמש הביתית(לא בחוץ) 4 ימים עד שבוע למקרר ובתאבון.

 

מלפפונים כבושים ביתיים בטעם של פעם

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול