שעועית לימה(בובס)עם בצל מקורמל וסילן טבעוני ללא גלוטן:
להשרות 300 גרם שעועית בובס עם חצי כפית סודה לשתיה ל 12 שעות לסנן,
לבשל עד רכות עם מים חדשים לסנן,
לקרמל 4 בצלים להוסיף כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימליה 2 כפות סילן,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף את השעועית לערבב בעדינות 5 דקות ובתאבון.
(מעדן מלא חלבון)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.