דלעת יפנית ממולאת באורז בסמטי עם בצל מקורמל חמוציות וסילן טבעוני ללא גלוטן:
להכין את המילוי:להכין כוס אורז בסמטי (אני הכנתי במיקרו בכלי מתאים למיקרו עם מכסה כוס אורז בסמטי מעט מלח הימליה כף שמן 2 כוסות מים רותחים לערבב להכניס ל 16 דקות),
להוסיף 3 בצלים מקורמלים חצי כוס חמוציות כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)שליש כפית פלפל שחור גרוס שליש כפית מלח הימליה 3 כפות סילן לערבב,
להכניס למיקרו ל 4 דקות לערבב
לקחת 2 דלועים יפניים להוריד 1 ס״מ מהראש(מכסה)לנקות לגרעינים,
למרוח שמן זית בתוך הדלועים ובחתך העליון עם מברשת,
לפזר מעט אבקת תימין(אפשר כמה ענפי תימין),
להכניס לתנור חם(עם המכסה)על 200 מעלות טורבו,
לאפות עד רכות והזהבה יפה,
למלא את האורז להכניס לתנור ל 10 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.