תבשיל חיטה עם פלפלים בצבעים ובצל מקורמל טבעוני:
להשרות ל 3 שעות כוס וחצי חיטה עם מים לשטוף ולסנן,
להכניס לסיר עם 2 כוסות מים לבשל על אש קטנה עד רכות לסנן,
לקרמל בסוטאג 4 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)
חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימליה,
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף 6 פלפלים בצבעים חתוכים לקוביות קטנות לאדות ולערבב בתערובת 8 דקות,
להוסיף 2 כוסות מים לבשל על אש קטנה עד רכות הפלפלים,
להוסיף את החיטה לבשל על אש קטנה 12 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.