קמח בטטה לעיבוי תבשילים ומאפים תיבול וצבע טבעוני ללא גלוטן
לקחת 600 גרם בטטות קטנות מקולפות,
לחתוך לטבעות בעובי חצי ס״מ,
להעביר למכונת יבוש ביתית לפזר על 2 מגשים ולייבש כמה שעות עד יבוש מלא(אפשר בתנור על 70 מעלות טורבו),
להעביר למטחנת תבלינים לטחון לקמח ובתאבון.
(מתאים לתיבול צביעה וארומה לאורז פסטות קטניות תבשילים ומרקים וצביעת וטעם לבצקים-מכילה מגנזיום ואשלגן יוצאים 115 גרם קמח)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.