קמח בטטה לעיבוי תבשילים ומאפים תיבול וצבע טבעוני ללא גלוטן

קמח בטטה לעיבוי תבשילים ומאפים תיבול וצבע טבעוני ללא גלוטן
לקחת 600 גרם בטטות קטנות מקולפות,
לחתוך לטבעות בעובי חצי ס״מ,
להעביר למכונת יבוש ביתית לפזר על 2 מגשים ולייבש כמה שעות עד יבוש מלא(אפשר בתנור על 70 מעלות טורבו),
להעביר למטחנת תבלינים לטחון לקמח ובתאבון.
(מתאים לתיבול צביעה וארומה לאורז פסטות קטניות תבשילים ומרקים וצביעת וטעם לבצקים-מכילה מגנזיום ואשלגן יוצאים 115 גרם קמח)

קמח בטטה לעיבוי תבשילים ומאפים

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול