אחד הדברים שאני הכי אוהבת לאכול זה סלמון על המנגל
הוא יוצא כל כך טעים שלעולם לא נמאס לי ממנו
וזו המנה שהכי קל להכין!
קונים סלמון פרוס לפי מספר האנשים – שלא יהיה פרוס דק מידי אחרת הוא יהיה יבש
מורחים שמן זית על כל חתיכת דג ומתבלים במלח גס ופלפל שחור
צולים על מנגל חם משני הצדדים – הרשת חייבת להיות חמה כדי לקבל צריבה יפה משני הצדדים ועדיין להשאיר דג עסיסי מבפנים
מגישים לצד ירקות חתוכים עם זילוף לימון ומלח גס
מגישים לכל סועד צלוחית יוגורט וחצי לימון
הצעות גיוון