סלמון על האש עם יוגורט ולימון לצד ירקות חתוכים

סלמון על האש עם יוגורט ולימון לצד ירקות חתוכים

אחד הדברים שאני הכי אוהבת לאכול זה סלמון על המנגל

הוא יוצא כל כך טעים שלעולם לא נמאס לי ממנו

וזו המנה שהכי קל להכין!

 

קונים סלמון פרוס לפי מספר האנשים – שלא יהיה פרוס דק מידי אחרת הוא יהיה יבש

מורחים שמן זית על כל חתיכת דג ומתבלים במלח גס ופלפל שחור

צולים על מנגל חם משני הצדדים – הרשת חייבת להיות חמה כדי לקבל צריבה יפה משני הצדדים ועדיין להשאיר דג עסיסי מבפנים

 

מגישים לצד ירקות חתוכים עם זילוף לימון ומלח גס

מגישים לכל סועד צלוחית יוגורט וחצי לימון

 

הצעות גיוון

  • מומלץ לכתוס מעט שום לתוך היוגורט
  • יש 2 תערובות תיבול נוספים שאני מאוד אוהבת לשים על הדג במקום מלח פלפל ושניהם מושלמים לטעמי

    מספר 1: זו תערובת תיבול "טוסקנה" שאפשר למצוא כמעט בכל חנות תבלינים ובסופרים


    מספר 2:  תבלין שאני מזמינה ממקומות שמביאים אותו מחו"ל - תבלין לימון פלפל – מאוד מקובל בארה"ב ואחד האהובים אצלנו בבית

 

 

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר