מאפה סמבומלווח במילוי תבשיל חומוס פיקנטי טבעוני

מאפה סמבומלווח במילוי תבשיל חומוס פיקנטי טבעוני:
להכין מילוי:להכניס לסוטאג 4 בצלים מקורמלים כפית פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית כורכום רבע כפית כמון רבע כפית מלח הימליה,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 300 גרם גרגירי חומוס מבושלים מסוננים לטגן 3 דקות,
למעוך את גרגירי החומוס עם מועך פירה לטגן 3 דקות לצנן,
להפשיר מלווח להניח על חצי מלווח(להשאיר 1 ס״מ מסביב ריק להדבקה)שליש מכמות המילוי,
לקפל את הצד הריק על הצד המלא להדביק את הקצוות מסביב לחצי העיגול עם מזלג,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה(אין צורך בשימון),
להכניס לתנור חם על 190 מעלות טורבו לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.

מאפה סמבומלווח במילוי תבשיל חומוס פיקנטי

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול