תבשיל חומוס פיקנטי למילוי סמבוסק ומאפים טבעוני

תבשיל חומוס פיקנטי למילוי סמבוסק ומאפים טבעוני:
להכניס לסוטאג 4 בצלים מקורמלים כפית פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית כורכום רבע כפית כמון רבע כפית מלח הימליה,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 300 גרם גרגירי חומוס מבושלים מסוננים לטגן 3 דקות,
למעוך את גרגירי החומוס עם מועך פירה לטגן 3 דקות,
לצנן לשימוש ומילוי ובתאבון.
(אפשר להגדיל כמויות בהתאם)

מתכון תבשיל חומוס פיקנטי למילוי

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה