תבשיל חומוס פיקנטי למילוי סמבוסק ומאפים טבעוני:
להכניס לסוטאג 4 בצלים מקורמלים כפית פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית כורכום רבע כפית כמון רבע כפית מלח הימליה,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 300 גרם גרגירי חומוס מבושלים מסוננים לטגן 3 דקות,
למעוך את גרגירי החומוס עם מועך פירה לטגן 3 דקות,
לצנן לשימוש ומילוי ובתאבון.
(אפשר להגדיל כמויות בהתאם)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.