עגבניות ירוקות כבושות בטעם של פעם פיקנטי בסיגנון פולני מבית סבתה לולה טבעוני ללא גלוטן:
לקנות 1.8 ק״ג(או יותר) מיני עגבניות ירוקות,
לשטוף ולנקות במים קרים,
לחתוך לרבעים את העגבניות,
להכין משרה:4 כוסות מים כוס וחצי חומץ 3 כפות מלח כף סוכר לערבב להמסת המלח והסוכר,
לקחת חצי חבילת שמיר 4 גבעולי סלרי צעירים 10 שיני שום מקולפות חצויות 8 עלי דפנה ו 12 זרעי פלפל אנגלי ופלפל חריף ירוק חתוך ל 4,
לעקר צנצנת 2 וחצי ליטר עם מים רותחים,
להניח בתחתית הצנצנת רבע חבילת שמיר 2 גבעולי סלרי צעירים 5 שיני שום מקולפות חצויות 4 עלי דפנה 6 זרעי פלפל אנגלי 2 חתיכות פלפל חריף ירוק,
למלא את רבעי העגבניות הכי צפוף שאפשר,
להניח מעל רבע חבילת שמיר 2 גבעולי סלרי צעירים 5 שיני שום מקולפות חצויות 4 עלי דפנה 6 זרעי פלפל אנגלי 2 חתיכות פלפל ירוק חריף,
למלא את המשרה עד מעל עשבי התיבול לסגור עם המכסה,
להניח בשמש הביתית שבוע למקרר ובתאבון.
(העגבניות נקנו בשוק התקווה)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.