זיתים שחורים מומלחים מצומקים בכבישה ביתית טבעוני ללא גלוטן:
לקנות 3 ק״ג זיתים שחורים לשטוף וליבש,
לקחת מסננת גדולה להניח על קערה גדולה(לאגירת נוזלים),
להניח על המסננת חיתול בד,
לפזר על החיתול שכבת דקה של מלח גס,
להניח על המלח שכבה של זיתים בעובי 2 זיתים,
לפזר מעל שכבה דקה של מלח גס,
להניח מעל זיתים ומלח בשכבות ובסוף מלח גס(סה״כ 2 ק״ג מלח גס),
לסגור את החיתול,
להניח מעל משקולת כבדה(אני הינחתי סיר פויקה כבד),
להשאיר לפחות שבועיים אם יש נוזלים בקערה לשפוך,
לאחר שהזיתים מוכנים לנער שאריות מלח להכניס לצנצנת ולמקרר ובתאבון.
(להוספת טעם אפשר לצפות במעט שמן זית ואורגנו ואו כל תבלין שאוהבים)(תוצאה בקרוב)
(הזיתים נקנו בשוק התקווה)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.