פלפלים קלויים בתחמיץ בניחוח שום ותימין טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 600 גרם פלפלים אדומים לחצות לחצי לרוחב להוציא גרעינים ענף ומחיצות להשכיב על נייר אפייה בתבנית אפייה למרוח עם מעט שמן,
להכניס לתנור חם על 220 מעלות טורבו לצלות עד רכות וחריכת הקליפות,
להכניס לשקית לסגור לתת להזיע שעתיים לפתוח ולקלף בקלות את הקליפות,
לחתוך לרצועות דקות חצי ס״מ על 2 ס״מ אורך להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף 3 כפות עלי תימין טרי רבע כוס שמן קנולה רבע כוס שמן זית שליש כוס חומץ כפית שום כתוש מעט פלפל שחור גרוס מעט מלח הימליה לפי הטעם,
לערבב לציפוי מלא להכניס למקרר לפחות לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.