קדירת מרק ירקות כתומים עשיר עם עדשים כתומים שעועית ירוקה צהובה ואפונה טבעוני ללא גלוטן:
החורף הגיע זמן מרק!,
לטגן 4 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)
חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית וחצי מלח הימליה,
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף 2 גזרים בטבעות מזוגגות דקות ו 2 גזרים במקלונים מזוגגים דקים חצי על חצי ס״מ באורך 2 ס״מ חצי דלורית בינונית בקוביות מזגזגות של 1 וחצי ס״מ,
לטגן בתערובת 4 דקות להוסיף מים עד גובה הירקות לבשל לאחר הרתחה 10 דקות,
להוסיף 2 בטטות בקוביות מזגזגות של 1 עד 2 ס״מ 500 גרם דלעת לאחר קילוף בקוביות מזגזגות של 1 וחצי ס״מ,
למלא מים בגובה הירקות להרתיח ולבשל 8 דקות,
להוסיף כוס עדשים כתומים 150 גרם שעועית ירוקה מבושלת(קפואה ואו קופסת שימורים)150 גרם שעועית צהובה מבושלת( קפואה ואו מקופסת שימורים)150 גרם אפונה(קפואה ואו קופסת שימורים),
להוסיף מים 2 ס״מ מעל הירקות להרתיח לבשל על אש קטנה עד רכות הירקות והעדשים ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.