תבשיל שעועית ירוקה צהובה ואפונה עם בצל מקרמל טבעוני ללא גלוטן:
להכניס לסוטאג 3 בצלים מקורמלים כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית
מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)רבע כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית מלח הימליה,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 100 גרם שעועית ירוקה(קפואה ואו קופסת שימורים)100 גרם שעועית צהובה (קפוא ואו מקופסת שימורים)150 גרם אפונה(קפואה ואו קופסת שימורים)לאדות בתערובת 3 דקות,
להוסיף כוס מים לבשל על אש קטנה 10 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.