גידול ביתי של ג‘ינג'ר אורגני באדנית:
לקנות 2-3 שורשי גינגר לפצל לחתיכות של 3 ס״מ,
להשרות 24 שעות במים,
להכין אדנית גדולה לשתילה לקבור את חתיכות הגינגר בעומק 2-3 ס״מ,
להשקות לחכות לנביטה ולגדילה(עד גובה מטר)
לאחר כחצי שנה עד 8 חודשים מתחיל להתייבש עוקרים,
מנערים מעודפי חול שוטפים ויש לנו שורשי גינגר ובתאבון.
(מתאים לסלטים תבשילים לתה(לחליטות)וגינגר כבוש)
(אפשר ליבש(להכין אבקה) לגרד ולהקפיא)
(יצאו 1ק״ג ו 800 גרם שורשים)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.