פלפלים קלויים בתחמיץ בניחוח שום וזעתר טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 8 פלפלים אדומים גדולים(2 ק״ג) לחצות לחצי לרוחב להוציא גרעינים ענף ומחיצות להשכיב על נייר אפייה בתבנית אפייה למרוח עם מעט שמן,
להכניס לתנור חם על 220 מעלות טורבו לצלות עד רכות וחריכת הקליפות,
להכניס לשקית לסגור לתת להזיע שעתיים לפתוח ולקלף בקלות את הקליפות,
לחתוך לרצועות דקות חצי ס״מ על 2 ס״מ אורך להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף חצי כוס שמן קנולה רבע כוס שמן זית חצי כוס חומץ לערבב,
להוסיף 3 כפות עלי זעתר קצוצות דקדק 2 כפות שום כתוש 2 כפות אריסה מתוקה מעט פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימליה,
לערבב לציפוי מלא להכניס למקרר לפחות לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
(יצאו 500 גרם פלפלים לאחר האפייה והניקוי)
(טיפים לסלט באדיבות אפרת הנדלסמן)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.