מרק ירקות עשיר עם שורשים פקעות תפרחות וקטניות טבעוני ללא גלוטן:
החורף הגיע זמן מרק!,
לטגן 4 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)
חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית וחצי מלח הימליה,
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להוסיף 4 גזרים בטבעות מזוגגות דקות ס״מ 4 תפו״א בינוניים חתוכים לקוביות מזגזגות בגודל 1 וחצי ס״מ 2 לפתות חתוכות למקלונים מזוגזגים,
לטגן בתערובת 4 דקות להוסיף מים עד גובה הירקות לבשל לאחר הרתחה 10 דקות,
להוסיף 2 בטטות בינוניות בקוביות מזגזגות של 1 עד 2 ס״מ חצי כרובית בינונית בפרחים קטנים מגשית ברוקולי בפרחים קטנים,
למלא מים בגובה הירקות להרתיח ולבשל 8 דקות,
להוסיף כוס עדשים שחורים 150 גרם שעועית צהובה מבושלת( קפואה ואו מקופסת שימורים)150 גרם אפונה(קפואה ואו קופסת שימורים),150 גרם גרגירי חומוס מבושלים(קפוא ואו מקופסת שימורים)
להוסיף מים 2 ס״מ מעל הירקות להרתיח לבשל על אש קטנה עד רכות הירקות והעדשים ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.