פשטידת תפו"א משודרגת מבית סבתא לולה עם בצל מקורמל בתנור טבעונית ללא גלוטן:
לגרד במעבד מזון ואו בפומפייה גסה 2 ק“ג(נטו לאחר קילוף)תפו"א לסחוט נוזלים להכניס לקערה,
להוסיף כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי 3/4 כוס קמח חומוס 4 בצלים מקורמלים כף שטוחה מלח ההימליה כפית פלפל שחור גרוס 3/4 כוס טחינה גולמית לערבב,
לשמן ב 2 כפות שמן זית תבנית פיירקס 20 על 30 לפזר פירורי לחם ללא גלוטן להדבקה,
להכניס את התערובת להדק קלות,
לזלף מעל 3 כפות שמן זית להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו, לאפות עד השחמה יפה ובתאבון.
(בגלל פירורי הלחם נשלף מהתבנית בקלות)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.