סלט חצילים בלדי עם פלפל על האש ופטרוזיליה בתחמיץ טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 2 חצילים בלדי(כ 2 ק״ג),לקלף עם קולפן פסים(לא חייב),
לחתוך לטבעות בעובי 2 וחצי ס״מ ולקוביות של 2 וחצי ס״מ להכניס לקערת ערבוב,
לזלף מעל 10 כפות שמן לערבב לציפוי,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה לפזר מעל מעט מעט מלח הימליה גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו לאפות עד הזהבה פלוס לצנן,
להכניס לקערת ערבוב להוסיף כוס וחצי פלפלים על האש בתחמיץ חתוכים לרצועות דקות באורך 3 ס״מ כוס וחצי פטרוזיליה קצוצה דקדק כף שום כתוש כף סוכר חצי כפית פלפל שחור גרוס 4 כפות חומץ 3 כפות מיץ לימון לערבב,
להכניס למקרר לפחות לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.