סלט פרחי כרובית צלויה עם טחינה לימונית טבעוני ללא גלוטן

סלט פרחי כרובית צלויה עם טחינה לימונית טבעוני ללא גלוטן:
להכין טחינה לימונית:להכניס לקערת ערבוב כוס מים קרים מאוד כפית שום כתוש חצי כפית מלח הימליה לערבב,
להוסיף כוס טחינה גולמית לערבב לתערובת משחתית אחידה,
להוסיף 3-5 טבעות לימון כבוש קצוצות דקדקדק לערבב לתערובת אחידה,
(אם סמיך להוסיף מעט מים אם דליל להוסיף מעט טחינה גולמית כמות טבעות הלימון לפי רצון החמיצות)
לקחת כרובית גדולה(1 ורבע ק״ג)לפרק לפרחים בינוניים קטנים,
להכניס לסיר עם חצי כפית מלח הימליה להרתיח לבשל 8 דקות,
לסנן ליבש על מסננת,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה לרסס מעט שמן לפזר מעל מעט מלח הימליה ומעט פלפל שחור גרוס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו לאפות עד הזהבה וחריכה קלה,
לקרר להכניס לקערת ערבוב,
לצקת מעל טחינה לימונית בכמות הרצויה לערבב,
להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.

סלט פרחי כרובית צלויה עם טחינה לימונית

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול