קציצות ברוקולי אפויות משודרגות טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 2 מגשיות ברוקולי לפרק לפרחים את הגבעול לקלף לחתוך לחתיכות קטנות,
להרתיח עם חצי כפית מלח הימליה לבשל על אש קטנה עד רכות לסנן,
לקרר לקצוץ בפולסים במעבד מזון דקדק(לא משחה)להעביר לקערת ערבוב,
להוסיף 3 בצלים מקורמלים כוס פטרוזיליה קצוצה דקדק כף שום כתוש כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כוס טחינה גולמית חצי כפית מלח הימליה חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כוס פירורי לחם ללא גלוטן(קורנפלקס)כפית סודה לשתיה לערבב,
ליצור עם הידיים קציצות שטוחות בקוטר 5-6 ס״מ,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה לרסס מעל מעט מעט שמן,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות טורבו לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.