צימוקי זיתים כבושים במלח בתיבול שום טימין ושמן זית טבעוני ללא גלוטן

צימוקי זיתים כבושים במלח בתיבול שום טימין ושמן זית טבעוני ללא גלוטן:
לקנות 3 ק״ג זיתים שחורים לשטוף וליבש,
לקחת מסננת גדולה להניח על קערה גדולה(לאגירת נוזלים),
להניח על המסננת חיתול בד,
לפזר על החיתול שכבת דקה של מלח גס,
להניח על המלח שכבה של זיתים בעובי 2 זיתים,
לפזר מעל שכבה דקה של מלח גס,
להניח מעל זיתים ומלח בשכבות ובסוף מלח גס(סה״כ 2 ק״ג מלח גס),
לסגור את החיתול,
להניח מעל משקולת כבדה(אני הינחתי סיר פויקה כבד),
להשאיר לפחות חודש אם יש נוזלים בקערה לשפוך,
לאחר שהזיתים מוכנים אפשר לנער שאריות מלח להכניס לצנצנת ולמקרר ובתאבון.
ואפשר לשטוף את הזיתים מהמלח וליבש אותם לתוספת טעם וניחוח אפשר להכניס לצנצנת שום פרוס וענפי תימין למלא חצי צנצנת זיתים להניח מעל שום פרוס ו 2 ענפי תימין למלא עד סוף הצנצנת זיתים לדחוס להניח מעל שום פרוס ו 2 ענפי תימין למלא שמן זית עד למעלה,
לאחר שבועיים מוכן ובתאבון.
אפשר כל תבלין שאוהבים(אורגנו זעתר)השמן מעולה לתיבול,
(תוצאה בקרוב)(הזיתים נקנו בשוק התקווה)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ