קציצות חובזה(חלמית=לחם ערבי)צמחוניות ללא גלוטן בתנור

קציצות חובזה(חלמית=לחם ערבי)צמחוניות ללא גלוטן בתנור:
לצאת לשדה ואו ליד הבית לקטוף 750 גרם עלי חובזה (ללא חרקים),
לחלוט עם מים רותחים מלח ולימון(במספר סבבים)במשך 5 דקות לצנן, לסחוט מנוזלים לקצץ עם סכין דקדק לפירורים,
לקרמל 2 כרשות גדולות החלק הלבן בטבעות בעובי 2 מ“מ,
לקרמל 2 בצלים,
להעביר לקערת ערבוב להוסיף את פירורי החלמית הכרשה והבצל לערבב,
להוסיף כוס קמח חומוס 3 ביצים כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימליה חצי כפית סודה לשתייה לערבב לתערובת אחידה,
לרפד תבנית אפייה עם נייר אפייה מרוסס במעט שמן,
להרטיב ידיים ליצור קציצות בקוטר 4-5 ס"מ בעובי 1 וחצי ס“מ,
להניח בתבנית לרסס מעל מעט שמן,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות טורבו לאפות כ 25 דקות ואו עד הזהבה יפה ובתאבון.(יוצאות 28 קציצות)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ