קציצות חובזה(חלמית=לחם ערבי)צמחוניות ללא גלוטן בתנור:
לצאת לשדה ואו ליד הבית לקטוף 750 גרם עלי חובזה (ללא חרקים),
לחלוט עם מים רותחים מלח ולימון(במספר סבבים)במשך 5 דקות לצנן, לסחוט מנוזלים לקצץ עם סכין דקדק לפירורים,
לקרמל 2 כרשות גדולות החלק הלבן בטבעות בעובי 2 מ“מ,
לקרמל 2 בצלים,
להעביר לקערת ערבוב להוסיף את פירורי החלמית הכרשה והבצל לערבב,
להוסיף כוס קמח חומוס 3 ביצים כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימליה חצי כפית סודה לשתייה לערבב לתערובת אחידה,
לרפד תבנית אפייה עם נייר אפייה מרוסס במעט שמן,
להרטיב ידיים ליצור קציצות בקוטר 4-5 ס"מ בעובי 1 וחצי ס“מ,
להניח בתבנית לרסס מעל מעט שמן,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות טורבו לאפות כ 25 דקות ואו עד הזהבה יפה ובתאבון.(יוצאות 28 קציצות)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.