קליית שומשום ביתית במחבת יבשה לסלטים מאפים ותבשילים:
להניח 500 גרם(או פחות)שומשום על מחבט נון סטיק(לא נדבקת)יבשה ללא שמן,
לחמם לערבב עם 2 כפות עץ ללא הפסקה ובהשגחה מלאה עד קבלת גוון קרמל(זהירות לשרוף),
להוריד מהמחבת לקירור מלא בקערת מתכת(בפלסטיק יכול להידבק),
ניתן לאחסן בפריזר ובמקרר בכלי אטום ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.