קציצות ברוקולי וכרובית אפויות משודרגות טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 2 מגשיות ברוקולי לפרק לפרחים את הגבעול לקלף לחתוך לחתיכות קטנות,
להרתיח עם חצי כפית מלח הימליה לבשל על אש קטנה עד רכות לסנן,
לקחת כרובית בינונית 700 גרם לפרק לפרחים קטנים לבשל עם חצי כפית מלח הימליה עד רכות לסנן,
לקרר לקצוץ עם סכין דקדק להעביר לקערת ערבוב לערבב,
להוסיף 5 בצלים מקורמלים כוס וחצי פטרוזיליה קצוצה דקדק 2 כפות שום כתוש כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כוס וחצי טחינה גולמית כפית מלח הימליה חצי כפית פלפל שחור גרוס כוס פירורי לחם ללא גלוטן(קורנפלקס)כפית סודה לשתיה לערבב,
ליצור עם הידיים קציצות שטוחות בקוטר 5-6 ס״מ,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה לרסס מעל מעט מעט שמן,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות טורבו לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
(יצאו 35 קציצות אפשר להקטין כמויות)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.