ממרח(קרם)פלפלים אדומים קלויים עם אגוזים פיקנטי(שיפקה)טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 2 ק״ג(7)פלפלים אדומים גדולים,
לחתוך לחצי לרוחב את הפלפלים לנקות מגרעינים מחיצות לבנות והגבעול,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה למרוח במעט שמן זית,
להכניס לתנור חם על 220 מעלות טורבו לאפות עד רכות וחריכת הקליפות,
להכניס לשעה לשקית לסגור האדים יעזרו לקילוף רוב הקליפות,
להניח על מסננת מעל סיר לירידת נוזלים לקלף את רוב הקליפות,
להכניס למעבד מזון להוסיף 4 פלפלים שיפקה 150 גרם אגוזי מלך קלויים על מחבת יבשה 6 שיני שום 2 כפות מייפל מיץ מלימון אחד 6 כפות שמן זית חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלייה לטחון לקרם חלק,
להעביר לקערת ערבוב להוסיף 5 כפות טחינה גולמית לערבב לקרם חלק ובתאבון.
(מתאים לחלה חמה קרקרים תבשילים פסטות אורז שקשוקה ופירה
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.