קציצות זוקיני וכרובית אפויות משודרגות טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 2 זוקיני לחתוך לטבעות של 1 ס״מ כרובית קטנה 500 גרם מפורקת לפרחים,
להרתיח עם חצי כפית מלח הימליה לבשל על אש קטנה עד רכות לסנן,
לקרר לקצוץ עם סכין דקדק להעביר לקערת ערבוב,
להוסיף 4 בצלים מקורמלים כוס פטרוזיליה קצוצה דקדק 2 כפות שום כתוש כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כוס טחינה גולמית כפית מלח הימליה חצי כפית פלפל שחור גרוס כוס פירורי לחם ללא גלוטן(קורנפלקס)מתובלים כפית סודה לשתיה לערבב,
ליצור עם הידיים קציצות שטוחות בקוטר 5-6 ס״מ,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה לרסס מעל מעט מעט שמן,
להכניס לתנור חם על 190 מעלות טורבו לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
(יצאו 25 קציצות אפשר להקטין כמויות)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.