פשטידת תרד תפוא וקישואים צמחונית ללא גלוטן

פשטידת תרד תפוא וקישואים צמחונית ללא גלוטן:
לקחת 600 גרם עלי תרד(חבר גידל)לשטוף מחול לקצוץ גס,
להרתיח מים עם כפית מלח ו 3 כפות לימון לחלוט את העלים 3 דקות לסנן לקרר לסחוט מנוזלים לקצוץ דקדק,
להכניס לקערת ערבוב להוסיף 4 תפו״א ו 2 קישואים מגורדים על פומפייה גסה סחוטים מנוזלים לערבב,
להוסיף כוס פירורי (לחם)מתובלים מקורנפלקס ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימליה חצי כפית סודה לשתייה לערבב,
להוסיף 4 בצלים מקורמלים ו 4 ביצים לערבב לתערובת אחידה,
לקחת תבנית פיירקס 30 על 20 לשמן במעט שמן גם את דפנות התבנית לפזר פירורים ללא גלוטן להדבקה על השימון (לחילוץ קל לאחר האפייה),
להכניס את התערובת להדק לישר לזלף מעט שמן מעל,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו,
לאפות עד הזהבה יפה והתייצבות ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ