מרק מינסטרונה איטלקי ביתי משודרג מושלם טבעוני ללא גלוטן:
להכניס לסיר 2 כרשות מקורמלות 2 בצלים מקורמלים כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס כף מלח הימלאיה עשרה עלי סלרי צעיר קצוצים גס,
לטגן לפתיחת טעמים 5 דקות,
להוסיף 4 גזרים בקוביות של 1 ס״מ 4 תפו״א בקוביות של 1 ס״מ לערבב לאדות בתערובת 5 דקות,
להוסיף מים בגובה הירקות להרתיח לבשל 8 דקות,
להוסיף 3 זוקיני חתוכים בקוביות של 1 ס״מ כוס וחצי חומוס מבושל כוס וחצי שעועית בשלושה צבעים(לבן אדום ומנומר)מבושלות,
להוסיף מים עד גובה הירקות לבשל 6 דקות,
להוסיף 250 גרם שעועית ירוקה חתוכה ורבע כרוב לבן חתוך לסרטים דקים להוסיף ליטר וחצי מים לבשל לאחר רתיחה 10 דקות,
לבשל פסטה ללא גלוטן להוסיף למרק לערבב ובתאבון.
(במרק חסר מרכיב עגבניות בגלל אלרגיה גודל הסיר 10 ליטר)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.