אבקת מרק פטריות ביתית משודרגת טבעית וטבעונית ללא גלוטן:
לקנות 4 סלסלות פטריות 2 פורטובלו ו 2 שמפיניון לחתוך קטן(1 ק״ג),
להעביר למכונת יבוש ביתית(אפשר בתנור על 60 מעלות טורבו),
הייבוש כמה שעות כשיבש לטחון במטחנת תבלינים לאבקה(יצא לאחר הייבוש 70 גרם 93% מים,
להעביר לקערת ערבוב להוסיף 3 כפות אבקת בצל מיובש כפית אבקת ראש סלרי חצי כפית אבקת עלי סלרי כפית אבקת שום כף קורנפלור ואו כף קמח תפו״א כפית שמרי בירה רבע כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח כמהין חצי כפית אבקת תימין חצי כפית אבקת פטרוזיליה לערבב לתערובת אחידה,
מתאים לתיבול מרקים תבשילים פסטות פיצות ומאפים ובתאבון.