אבקת פטריות שמפניון ופורטובלו טבעית טבעונית ללא גלוטן:
לקנות 4 סלסלות פטריות 2 פורטובלו ו 2 שמפיניון לחתוך קטן(1 ק״ג),
להעביר למכונת יבוש ביתית(אפשר בתנור על 60 מעלות טורבו),
הייבוש כמה שעות כשיבש לקרר לטחון במטחנת תבלינים לאבקה(יצא לאחר הייבוש 70 גרם 93% מים,
לאכסן במקרר(אפשר בפריזר),
מתאים לתיבול מרקים תבשילים פסטות פיצות ומאפים ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.