לביבות תרד זוקיני בטטה ובצל מקורמל צמחוני ללא גלוטן

לביבות תרד זוקיני בטטה ובצל מקורמל צמחוני ללא גלוטן:
לקחת 400 גרם עלי תרד(חבילה)לשטוף לקצוץ גס,
להרתיח מים עם כפית מלח ו 3 כפות לימון לחלוט את העלים 3 דקות לסנן לקרר לסחוט מנוזלים לקצוץ דקדק,
להכניס לקערת ערבוב להוסיף זוקיני ובטטה גדולה מגורדים על פומפייה גסה סחוטים מנוזלים לערבב,
להוסיף כוס פירורים מתובלים(לחם)מקורנפלקס ללא גלוטן כפית
מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה רבע כפית סודה לשתייה לערבב,
להוסיף 2 בצלים מקורמלים ו 2 ביצים לערבב לתערובת אחידה,
להניח נייר אפייה בתבנית אפייה לשמן מעט בריסוס,
ליצור עם ידיים לחות קציצות בקוטר 4-5 ס״מ בעובי 1 ס״מ,
להניח על נייר האפייה לרסס מעל מעט שמן,
להכניס לתנור חם על 180 מעלות טורבו,
לאפות עד הזהבה יפה וקריספיות ובתאבון.
(יצאו 16 קציצות)

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר