פסי גרידת לימון לחים(להקפאה)ומיובשים במכונת יבוש ביתית לתיבול טבעוני ללא גלוטן:
לגרד לימונים עם קולפן פסים(ג׳וליאנים),
אם רוצים להקפיא בכמות קטנות(בשקיות),
להכניס למכונת יבוש ביתית(אפשר בשמש מפוזרים בשכבה דקה בכלי רחב),
מתאים לשימוש עתידי כתבלין לעוגות תבשילים מאפים ומרקים ובתאבון.
(אפשר להשאיר בג׳וליאנים ואפשר לרסק לשבבים דקים(גרידת לימון יבשה)ואפשר לאבקה)(הלימונים נכבשו)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.