לימונים כבושים ביתיים משודרגים אורגניים טבעי טבעוני ללא גלוטן,
לחתוך לימונים 15 גדולים(עדיף לימונים מעץ לא מהחנות לשטוף מאבק אם מהחנות לשטוף להוריד את שכבת הדונג עם ספוג וסבון)
לקלף עם קולפן פסים(פחות מרירות)(לפסים שהם גרידת הלימון יש שימוש),
לחתוך לפרוסות דקות של חצי ס“מ להוציא חרצנים(מבט מול האור מגלה חרצנים נוספים),
לקחת תבנית שטוחה(32 על 22 גובה 5),
לפזר על התחתית מעט מלח גס,
לסדר שכבה של טבעות הלימון לפזר מעל מעט מלח גס,
להוסיף שכבות נוספות לפזר מעט מלח גס בין השכבות עד שנגמר הלימון לפזר גם מעל מעט מלח גס,
לכסות בניילון נצמד ליומיים,
לנקות שאריות מלח ע"י ניעור(לא לשטוף),
(את המים שנוצרו בהשריה עם המלח שופכים לפח),
למלא בצנצנות מעוקרות(עם מים רותחים ליבש את הצנצנות),
(המילוי בעזרת מזלג לא ביד),
(לסדר בזהירות בדופן הצנצנת ולמלא באמצע כמה קומות ליופי)
למלא מיץ לימון טבעי עד ס"מ מהמכסה להוסיף שמן זית ס"מ 1,
להניח באור (לא בשמש)למשך שבוע,
להכניס למקרר לחודשים רבים(לא להוציא מהצנצנות עם היד רק עם מזלג)ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.